Hotel sa salonom za sastanke

 

Zadar je idealna lokacija za spajanje posla i zadovoljstva. Iako za Hrvatsku kažu da je mala zemlja, prikladna za opuštajući ljetni odmor, dodali bismo da je izvrsna i za poslovne i druge susrete. Lako dostupan grad Zadar savršeno je mjesto za organizaciju sastanaka, summita, konferencija ili drugih događanja i ostavljanje dojma. Naš hotel sa salom za sastanke može ugostiti sve vrste prigoda, od malih poslovnih sastanaka do banketa po mjeri. Vrhunska udobnost i ugodna atmosfera čine Hotel Delfin pravim izborom za organizaciju raznih događanja. Naš hotel sa salom za sastanke nudi višenamjenski prostor za događanja za prezentacije, korporativne treninge, zahtjevne konferencije i druga komercijalna događanja. Kao jedan od najpouzdanijih partnera, želimo osigurati da svaki takav događaj prođe glatko. Javite se za više informacija.

hotel sa salonom za sastanke
Kakva je konferencijska soba

SASTANCI I PRIVATNI DOGAĐAJI U HOTELU DELFIN

Soba za sastanke

Naša prekrasna, klimatizirana konferencijska dvorana može ugostiti do 20 osoba i nalazi se u srcu Zadra. Uvijek je puno lakše obaviti stvari ako ste okruženi mirisima citrusa i zadivljujućim pogledom na Jadransko more. Dodamo li tome i zalaske sunca koji oduzimaju dah, lako je razumjeti zašto Zadar uvijek privlači pažnju velikog broja posjetitelja. Smještena u blizini centra grada, naša konferencijska dvorana prostire se na zatvorenom prostoru od 50 m². Višenamjenska konferencijska dvorana koja odgovara zahtjevnim poslovnim okupljanjima, raznim domjencima i privatnim zabavama.

Najam konferencijske sale u Hotelu Delfin uključuje

Z

Flipchart

Z

LCD projektor

Z

Zaslon

Z

Pristup internetu

Kakva je konferencijska soba
Kakva je konferencijska soba

Hotel Delfin je mjesto gdje Vaš posao postaje potpuni užitak. Javite se i prepustite planiranje vašeg važnog događaja našim profesionalcima.

POSLOVNI SASTANAK NA IDEALNOJ LOKACIJI

Paket korporativnih sastanaka

Uz hotel Delfin paket za korporativne sastanke, vaša događanja će zadovoljiti najviše standarde. Pouzdan smo partner u planiranju događaja, sastancima, poticajima i konferencijama zbog svoje velike stručnosti u organizaciji događaja, predivne lokacije, prvoklasne usluge hrane i pića te stručnog osoblja. Naša moderna i dobro opremljena konferencijska dvorana idealno je okruženje za sastanke i proslave. Možemo organizirati događanja prema vašim željama i potrebama nudeći poludnevne, jednodnevne i višednevne korporativne sastanke sa ili bez uključene hrane i pića. Rezervirajte svoj korporativni paket za sastanke u našem hotelu sa salom za sastanke, savršenom za razne događaje i sjedećim mjestom do 20 osoba

Paket korporativnih sastanaka

Rezervirajte odmah