RESTORAN

Hotel, Restoran & Bar DELFIN smješten je na samoj obali, u Diklu sa prekrasanim pogledom na  more i otoke zadarskog arhipelaga, sa najljepšim zalaskom sunca u smiraj dana.

Novouređeni  interijer restorana uz biranu glazbu čini ovaj restoran ugodnim za boravak i opuštanje. U ljetnim  mjesecima petkom navečer možete se zabaviti uz ples i živu glazbu.

Nudimo svakodnevno od 12:00 sati izbor jela i slastica domaće i internacionalne kuhinje, tjestenine,rižote, specijalitete s roštilja, ribe i školjke.

Restoran Delfin je savršeno mjesto za poslovne i nedjeljne obiteljske ručkove, romantične večere, rođendane, domjenke, promocije i druge svečane prigode.

Restoran Delfin je jedini restoran u Zadru koji ima dječju igraonicu, roditelji će to znati cijeniti.

Posebno smo ponosni na našu gastronomsku ponudu od koje izdvajamo  razne riblje specijalitete te kruh, tjesteninu i kolače iz domaće radinosti. Ponuda jela se temelji na zdravoj domaćoj hrani, a sva jela su pripremljena od dnevno svježih namirnica bez dodataka aditiva i konzervansa. Jela s jelovnika koja nudimo savršen su izbor zdravog obroka koji može zadovoljiti svačiji ukus.

Za ljubitelje vina izdvajamo izbor iz obiteljskog  podruma (kućno bijelo i crno vino) te izbor hrvatskih i inozemnih vina.

Prekrasan ambijenat te bogata ponuda tradicionalnih domaćih jela temeljena na mediteranskoj kuhinji čine restoran Delfin jednim od nezaobilaznih gastronomskih destinacija u Zadru.

Dođite i uvjerite se u našu profesionalnost i kvalitetu!

Očekujemo Vas u Restaurant & bar –u  Delfin!

S Poštovanjem, Vaše osoblje restorana Delfin.