Blog

Home   »   Usluga   »   Dodatak za večeru za odrasle

Što je polupansion?

Polupansion uključuje dva obroka. Jedan od njih je doručak (koji je uključen u smještaj u rezervaciji tipa BB). Drugi je ručak ili večera. Večera je najčešća, ali hotel je fleksibilan ako gosti zatraže prelazak na podnevni obrok. Također, hotel će čak ponuditi i opciju za ponijeti za van za goste koji su na dugim izletima.

U mnogim slučajevima polupansioni se poslužuju kao švedski stol. Ponekad su ručak i večera u obliku set menija s dvije opcije za svaki slijed. Obično se poslužuje od 18:00 do 20:00 sati ili po dogovoru s gostima. Pića su uključena samo uz doručak (npr. kava, čaj i sok). Za ostale obroke gosti posebno plaćaju piće.

Ujutro tijekom doručka obavještavamo goste što se nudi tog dana i mogu se prijaviti za popis gostiju koji će na taj način večerati.

Zašto gosti mogu odabrati polupansion?

Polupansion je dobar za goste koji napuštaju hotel tijekom dana, a vraćaju se na večeru. Ako netko ne želi nastaviti tražiti nove restorane, ili su mogućnosti u blizini ograničene, dobro funkcionira i polupansion.

Gosti koji znaju da nemaju veliki apetit i mogu preživjeti bez tri obroka dobro prolaze uz polupansion. Međutim, ako se odluče za dodatni obrok, mogli bi na kraju platiti relativno visoke cijene.

Doplata za polupansion, tj. večera od tri slijeda, predjelo, glavno jelo i desert. Obično se poslužuje od 18:00 do 20:00 sati ili po dogovoru s gostima. U dnevnom jelovniku postoje tri opcije: mesni ili riblji ili vegetarijanski meni.

Cijena

35 / Na dan / Po gostu