Spa i wellness centar

Home   »   SPA i Wellness centar

Opustite svoj um i nahranite svoje tijelo u našem Spa i Wellness centru, mjestu gdje su se priroda i povijest spojile kako bi stvorili pravi raj samo za vas. Vratite svoju ravnotežu, osjetite sklad i uživajte u ambijentu koji je stvoren da odgovara zahtjevima modernog pojedinca. Jedinstveno okruženje, kvalificirani stručnjaci i vrhunski sadržaji Spa i Wellness centra idealni su za potpuni odmor i energetsku revitalizaciju. Uz razne spa tretmane, masaže i tradicionalne tajne ljepote koje možete izabrati, naš Spa i Wellness centar poziva vas da se prepustite jedinstvenom iskustvu u krilu luksuza i udobnosti.

Područje za opuštanje

Wellness rituali

Razmazit ćemo Vaše tijelo i um prirodnim pićima, svježim voćem i spa tretmanima prilagođenim Vašim potrebama.

Spa i wellness centar

SPA zona opuštanja

Otkrijte vodeni svijet, opustite se u prostoru za opuštanje i osjetite umirujuću toplinu sauna.

Fitness Studio

Fitness Studio

Dostupna moderna teretana sa spravama za sve vrste treninga izdržljivosti.

SPA I WELLNESS CENTAR NA JADRANSKOJ OBALI

SPA odmor i uživanje

Isključite se i opustite. Udahnite slani morski povjetarac dok uživate u panoramskom pogledu na Jadransko more na SPA odmoru. Ostavite svakodnevicu iza sebe i uđite u wellness utočište na jadranskoj obali. Bujni vrtovi s raznolikim mirisnim biljem i začinskim biljem pozivaju vas da usporite i budete prisutniji u sadašnjosti. Sjenoviti borovi i duge šljunčane plaže omogućuju mirne trenutke mirnog razmišljanja. Oslobodite se stresa spa tretmanima. Opuštajuće i ugodno okruženje u kojem se pažnja posvećuje najbitnijim aspektima boravka gosta je nešto što uistinu razumijemo. Da biste doživjeli Spa Holiday, birajte između nekoliko vrsta spa tretmana, sauna, hidromasažnih kadi i masaža. Živite u sadašnjem trenutku!

SPA i Wellness centar
Područje za opuštanje

HOTEL DELFIN SPA I WELLNESS CENTAR

Zašto odabrati Zadar za Wellness i Spa?

Isključivanje i punjenje baterija obično je puno lakše uz more nego kod kuće. Uz izbor raznih tretmana, masaža i tradicionalnih tajni ljepote, mnogi odabiru Zadar za Wellness i Spa kako bi uživali u jedinstvenom iskustvu u ugodnom i luksuznom okruženju. Kombinacija kristalno čistog mora, raštrkanih otoka i otočića, obilja sunca, zelenog sela i antičkih spomenika u povijesnoj jezgri, ali i modernih instalacija poput svjetski poznatih Morskih orgulja i Pozdrava suncu stvaraju prekrasan ambijent. Za ljubitelje holističkog zdravlja, Zadar je pravo mjesto za uživanje u potpunoj osami, okruženoj vegetacijom i mirisima dalmatinske obale. Posjetite hotel Delfin u Zadru za wellness i spa kako biste svoje lice i tijelo nagradili hranjivim i opuštajućim tretmanom. Opustite se u toplim tubama i finskim saunama u oazi mira i razonode.

ŽIVI DOBRO I OSJEĆAJ SE ODLIČNO

Teretana u Zadru

Osim umirujućeg, mirisnog okruženja s mediteranskim mirisima pupoljaka lavande, ulja smilja i cvijeta soli, Hotel Delfin ima moć pružanja spokoja i energije. Izvrnite svoju fitness rutinu osobnim sadržajima za trening i dostupnim osnovnim potrepštinama za vježbanje koje moderna teretana u Zadru nudi. Naši objekti vas pozivaju da ponovno oživite elegantno i prozračno, elegantno uređeno okruženje i spa područje. Pomažemo vam u ponovnom otkrivanju nove, dublje razine dobrobiti i zdravlja vašeg tijela integracijom duhovnih i fizičkih aspekata — kroz prepoznatljiv ambijent, individualnu njegu i precizne programe. Naša prostrana teretana u Zadru opremljena je po najvišim standardima njege tijela za trening otpora, kardio treninga i izdržljivosti. Najfinija oprema za vježbanje pruža savršeno rješenje za održavanje vašeg zdravstvenog režima dok ste na putu. Započnite dan na pravi način u našoj teretani!

Fitness Studio

Rezervirajte odmah