Zadar Bike Tour

Home   »   Zadar Bike Tour

Doživite Zadar Bike Tour

Istražite Zadarsku županiju, malu regiju s brojnim zadivljujućim prirodnim raznolikostima – otocima, nacionalnim parkovima i stoljetnim gradovima biciklom! Ponosni smo Zadarski bike magic partner i hotel prilagođen biciklima.

Hotel Delfin nudi prostor za pohranu bicikala, biciklistički alat, opremu, kao i usluge najma bicikala i e-bike!

Doživite Zadar Bike Tour

Zadarske biciklističke rute

Biciklizam je jedan od najautentičnijih načina za istraživanje Dalmacije. Osim grada Zadra, Zadarska županija obuhvaća mnogo različitih kopnenih zona koje uključuju različita geografska obilježja – planine, polja, otoke i krš.

Zadarske biciklističke rute uključuju više od 20 različitih tura. Osim toga, svaka od ruta uključuje kraće trekking varijacije koje su pogodne za parove s obiteljima. Zadarska biciklistička ruta koju ćete odabrati ovisi o vašim željama i lokaciji vašeg smještaja.

Evo nekoliko prijedloga ruta!

Posedarje Bike Route za ljubitelje prirode.

Zadar – Nin – Bike Route za ljubutelje kulturne baštine

Ova biciklistička ruta duga je oko 45 km i odvest će vas od grada Zadra do Nina, malog drevnog grada poznatog po solanama, blatnim kupkama i najmanjoj katedrali na svijetu. Ako ste spremni za dodatno razgledavanje, možete nastaviti dalje do Vrsi i vratiti se u Zadar drugom rutom, kroz polja u zadarskom zaleđu.

Zadar - Nin - Bike Route za ljubutelje kulturne baštine

Posedarje Bike Route za ljubitelje prirode.

Polazeći od Maslenice, ova kružna ruta duga je oko 60 km. Ova ruta vodi vas Novigradskom i Karinskom uvalom, kao i prekrasnom rijekom Zrmanjom. Vožnja biciklom ovom rutom vodi vas Masleničkim mostom i mjestima Posedarje, Obrovac i Novigrad.

Bike Route otocima iz Zadra

Bike Route otocima iz Zadra

Želite li biciklom posjetiti neki od otoka u Zadarskoj uvali, dovoljno je uskočiti na trajekt u Zadru i doći do nekih od najljepših otoka – Pašmana, Ugljana ili Dugog Otoka. Svaki od otoka nudi veličanstvene rute s malo ili nimalo prometa te razne rute za sve vrste biciklističkih avantura!

Bike Friendly Hotel u Zadru

Ponosni smo partneri svim ljubiteljima bicikala koji traže bike-friendly hotel u Zadru. Bilo da želite zadržati svoj bicikl u svojoj sobi ili ga sigurno spremiti, mi smo tu za Vas.

Pozdravljamo čiste bicikle s gumama bez prljavštine, a u slučaju da vaš bicikl treba malo obrisati, rado ćemo vam pružiti prostor i alate koji će vam pomoći! Hotel Delfin također nudi mogućnost svakodnevnog pranja biciklističke odjeće.

Sve što tražimo je da prošetate biciklom po hotelu, nježno ga naslonite na zid svoje sobe i nemojte pretrpavati sobu s puno bicikala.

Bike Friendly Hotel u Zadru
Bike Friendly Hotel u Zadru
Bike Friendly Hotel u Zadru
Bike Friendly Hotel u Zadru

Rent a Bike Zadar

Želite iznajmiti bicikl u Zadru ili ste više e-bike osoba? Tu smo za Vas! Hotel Delfin nudi kvalitetne usluge najma bicikala po najpristupačnijim cijenama kako biste mogli jednostavno istraživati i kretati se Zadrom!

Pošaljite nam e-mail i mi ćemo vam dati ekskluzivnu ponudu i cijene bicikala!

Zadar Bike Magic