Blog

Home   »   Usluga   »   Prijevoz od hotela do Zračne luke Zadar – max 4 osobe

Prijevozi iz zračne do našeg hotela za goste. Rezerviraju se unaprijed i unaprijed plaćaju putem usluge rezervacije. Također možete rezervirati transfere kada se vraćate u zračnu luku na kraju putovanja.

Private Airport Transfers. Obično Vas u zračnoj luci čeka vozač (vozači sprepoznajete kako drže natpise s imenima izvan mjesta preuzimanja prtljage u dvorani za dolaske). Kao pojedinac koji putuje poslovno ili u slobodno vrijeme, možete rezervirati privatne automobile ili čak kombije za veće grupe.

Prednost odabira ove vrste usluge je praktičnost – eliminira stres zbog pokušaja doziva taksija ili nošenja teških kofera u javni prijevoz. Druga važna prednost je znatno bolja cijena u odnosu na cijene taksija u zračnoj luci. Mnogi putnici uživaju u tome da se pobrinemo za sav njihov prijevoz (uključujući plaćanje) prije nego stignu u odredišnu zračnu luku, osobito ako dolaze s dugolinijskog leta. Osim toga, mnogi će vozači pratiti letove svojih putnika, tako da mogu prilagoditi vrijeme preuzimanja ako dođe do kašnjenja. Ova vrsta prijevoza iz zračne luke nudi usluge od vrata do vrata i može vas odvesti u vaš hotel
Kako biste rezervirali prijevoz do zračne luke, zatražite pomoć hotela.

Cijena

45 / Jednom / Po Smještajnoj Jedinici